Image1.jpgVoorwaarden Bij het plaatsen van een bestelling dient u akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden:

U bent in goede lichamelijke en geestelijk conditie. Gebruik in geen geval èèn van onze produkten als u niet lichamelijk en geestelijk in een goede conditie bent. Combineer onze produkten niet met medicijnen, drugs of andere psycho-actieve middelen. Gebruik onze produkten niet bij depressie, bij psychose of andere psychische instabiliteit.
Gebruik van al onze produkten geschiedt geheel op eigen risico. taka taka is niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade die voortvloeit uit gebruik van één van onze produkten.
Het produkt dat u bestelt is legaal in het land van waaruit u bestelt. Alle produkten die wij verkopen zijn legaal in Nederland. Maar wij kunnen onmogelijk voor elk land in de wereld controleren of een produkt legaal is. Als u dus twijfelt of een bepaald produkt in uw land legaal is, informeer hier dan over bij uw douane.
Onze produkten hebben geen medische waarde. U begrijpt dat het produkt niet gebruikt mag worden als medicijn of in plaats van een medicijn. U heeft de informatie pagina over het produkt zorgvuldig doorgelezen en begrepen. Volg alle aanwijzingen over het produkt die op onze website staan op en neem alle waarschuwingen in acht.
U bewaart het produkt op een veilige plaats, dus uit de buurt van kinderen en mensen die minder toerekeningsvatbaar zijn. Voor bepaalde produkten dient u 18 jaar of ouder te zijn. Eventueel kunnen wij vragen om een kopie van uw paspoort. Uiteraard gaan wij discreet om met uw persoonlijke gegevens en worden deze niet aan derde verstrekt.

Voor retourneren geldt:
Neem eerst contact met ons op voordat u iets terugstuurt. Het retourneren van artikelen is voor eigen rekening.
Verse waren kennen geen retourregeling. Dit gaat op eigen risico.

Indien u een order heeft besteld met artikelen die niet naar uw land verzonden mogen worden is het niet mogelijk om het geld terug gestort te krijgen. Wij geven in dit geval alleen cash punten zodat u voor dit bedrag andere artikelen mag uitzoeken. Wij doen dit omdat het retour storten hoge kosten met zich mee brengt. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Let dus goed op wat er bij de shipping restrictions staat, want bij ieder artikel is duidelijk aangegeven wat wel en niet naar bepaalde landen mag verzonden worden.